ZDRAVÝ JEDÁLNIČEK


Časopisy, noviny, internet ... Všade sú tie "najlepšie" rady na chudnutie. Len aby sme si nakúpili plno tabletiek, knižiek a publikácií ako zdravo žiť a pritom podstata je jedna jediná - ÚPRAVA STRAVY A POHYB!-. Aj lenivejší z nás si musia uvedomiť, že bez tohto to jednoducho nepôjde.


Nemíňajme preto viac naše ťažko zarobené peniaze, keď to pôjde aj bez toho. 



Stačí sa stravovať 6x denne ZDRAVO, + POHYBOVÁ AKTIVITA a sme "za vodou". Aký je však ten "zdravý jedálniček?" Určite to nie sú čipsy, sladkosti na večeru, či zaháňanie smädu kofolou. Vhodný jedálniček znamená pestrá a vyvážená strava. Samozrejme to zas nieje pôst!! T.j. ak je oslava 90 narodenín mojej babičky, neznamená to, že si nedám z jej výročnej torty! Ale pozor jeden kúsok bohate stačí!


Príklad zdravého jedálnička može vypadať aj takto:
RAŇAJKY : naštarutú celý deň na to pamätajme
DESIATA:  niečo ľahké
OBED: vyvážený a racionálny
OLOVRANT:  zdravý
VEČERA: príprava traávenia na spánok
+ nezabúdame na pitný režim!


Ak ste čakali, presne naordinované jedno k jednotlivým častiam dňa, iste som Vás sklamala. Nie však náhodou. treba si uvedomiť, že každý sme iný a máme iné trávenie/ rýchlosť, možnosť, .../ preto sa to nedá jednotne nadstaviť, veď kiež by...
Môžem Vám odporučiť možno len jednu konzultáciu s odborníkom a na jeho vystrel z pištole zaručene vybehnete zo štartu nejpripravenejšie.


http://www.sunflowers.sk/redukcne-pobyty.php
http://www.krotiteliatukov.eu/index.php?option=com_content&view=section&id=7&Itemid=50



Žiadne komentáre: